logo tagro

LinkedIn: company/tagro-d-o-o

@: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

T: 041 777 700

Skype: Agencija Tagro

 

Če se je v vašem podjetju zaradi nenadnega povečanja obsega dela, porodniške ali bolniške odsotnosti ter drugih dejavnikov, pojavila hitra potreba po novi delovni sili, je najem delovne sile pravi odgovor za vas. Najem delovne sile je danes postal del nujnega trenda, ki so ga prinesle zahtevnejše razmere, spremembe in izzivi na trgu. Podjetja se morajo na spreminjajoče se razmere trga odzivati hitro, kar pa dostikrat privede do pomanjkanja notranjih resursov. Iskanje nove delovne sile, celotni selekcijski proces ter uvajanje novega zaposlenega v delovno okolje, je dolgotrajen proces, ki podjetjem otežuje hiter odziv na trgu. Z najemom delavca se lahko podjetje hitreje odziva na spremembe na trgu, saj pridobi nove resurse, ki mu omogočajo prihranek časa ter kvaliteten, motiviran  in strokovno podkovan kader.

Potek najema delovne sile

Pri najemu delovne sile gre za tristransko razmerje med agencijo, naročnikom in delavcem. Agencija poskrbi za zaposlitev osebe, ki je napotena na delo k naročniku, kar vključuje celoten začeten zaposlitveni proces, plačilo plače in socialnih prispevkov, vodenje delovne dobe ter zagotovitev varstva pri delu.  Oseba, ki opravlja delo pri naročniku, koristi enake pravice, kot vsi zaposleni v tamkajšnjem podjetju hkrati pa je enako odgovorna za opravljanje svojega dela, kot ostali zaposleni.

Naša ponudba

Nudimo vam izbiro med kvalitetno izbranim ter usposobljenim kadrom, ki je lahko kvalificiran ali nekvalificiran, za opravljanje različnih del, kot so npr.: administrativna dela, proizvodnja dela, gradbena dela, komercialna dela, dela v tovarni, računovodska dela ter različna druga dela.Prednosti najema delovne sile

  • manj obveznosti iz delovnega razmerja za naročnika,
  • kvalitetna in motivirana delovna sila,
  • prihranek časa pri izbiri novega sodelavca,
  • hiter odziv na spremembe na trgu,
  • odlična priložnost za testiranje bodočih stalnih sodelavcev.


Za ponudbo nas lahko pokličete od ponedeljka do petka med 8:00 in 15:00 uro na telefonsko številko 041/ 777- 700.

noga Podatki

Tagro d.o.o.
Središka ulica 5
1000 Ljubljana
Slovenia

Za lažje delovanje ta stran uporablja piškotke.

Sprejemam uporabo piškotkov na tej strani

EU Cookie Directive Module Information

Joomla! Konzola razhroščevanja

Seja

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Baza podatkov poizvedbe